Fostul soţ al Elodiei Ghinescu a fost găsit mort în casă

  • Fostul soţ al Elodiei Ghinescu a fost găsit decedat în casă.
  • Ciprian-Constantin Mustaţă avea 44 de ani.
  • Bărbatul lucra ca poliţist şi era, totodată, şi director sportiv al echipei Olimpic Cetate Râşnov, cu care a promovat în Liga a III-a.
19697 afișări
Imaginea articolului Fostul soţ al Elodiei Ghinescu a fost găsit mort în casă

FOTO Facebook/Ciprian Mustaţă

Fostul soţ al Elodiei Ghinescu a fost găsit fără suflare în casa sa de la Râşnov. Din primele informaţii, bărbatul ar fi avut probleme cardiace.
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov a trimis joi un mesaj de condoleanţe privind decesul agentului şef principal de poliţie Mustaţă Ciprian-Constantin, în vârstă de 44 ani, din cadrul Serviciului Cabinet.
 
Agentul şef principal de poliţie Mustaţă Ciprian-Constantin a absolvit în anul 1997 şcoala de agenţi de poliţie Câmpina, profil poliţie, fiind repartizat să desfăşoare activităţi în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov. Acesta şi-a desfăşurat activitatea în domeniile Ordine publică, Investigaţii criminale, Prevenire, Dispecerat şi personal de serviciu, obţinând doar calificative onorabile pentru întreaga sa carieră de poliţist.
 
Aducem pe această cale un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în nefiinţă reprezentând o mare pierdere pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov, lăsând în sufletele noastre un imens regret şi o adâncă tristeţe. Zilnic, realizăm faptul că suntem prea mici în toată această întindere numită “viaţă”, dar că, având sprijinul semenilor noştri, mai putem face un pas în faţă pentru a trece peste probleme şi necazuri. Durerea simţită atât de cei care i-au fost colegi, dar mai ales de către membrii familiei, este inimaginabilă. Amintirea celui care a fost Ciprian-Constantin Mustaţă va dăinui în sufletele noastre!”, transmite instituţia. 
 
 
Totodată, şi reprezentanţii C.S. Olimpic Râşnov au anunţat trecerea în nefiinţă a fostului soţ al Elodiei Ghinescu, postând un mesaj online. „Tragedie în lumea sportului! Ciprian Mustaţă, directorul sportiv al echipei de fotbal, Olimpic Cetate Râşnov şi agent şef de poliţie în Braşov, a decedat. Ciprian Mustaţă era din 2015 la Râşnov pe postul de director sportiv. Sub conducerea sa, echipa de fotbal a oraşului Râşnov a obţinut performanţa de a promova în Liga a 3 - a. Sincere condoleanţe familiei şi Dumnezeu să-l odihnească!”. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici