Video Fotbalist de la Farul Constanţa, rănit în urma exploziei unei butelii (VIDEO)

O butelie a explodat, joi la prânz, într-un apartament de bloc din centrul Constanţei, în urma deflagraţiei un fotbalist liberian de la Farul Constanţa fiind rănit.

2 afișări
Explozia s-a produs într-un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc aflat vizavi de Colegiul "Mircea cel Bătrân din Constanţa şi a fost urmată de un incendiu. În urma deflagraţiei, geamurile mai multor locuinţe au fost sparte, cioburile fiind împrăştiate pe o rază de 100 de metri.

La faţa locului au sosit mai multe echipaje ale pompierilor şi două ambulanţe, iar victima - fotbalistul liberian Ben Teekloh, de la echipa Farul Constanţa - a fost scoasă din locuinţă de către vecini şi dusă la un dispensar din zonă, unde i s-au acordat primele îngrijiri. Fotbalistul a suferit arsuri la mâini şi a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean din Constanţa. Medicii afirmă că liberianul este în stare stabilă, dar că va mai rămâne internat câteva zile.

La spital a mai ajuns şi un tânăr care a fost rănit pe o terasă aflată vizavi de bloc, unde s-au împrăştiat cioburi. Acesta nu a necesitat însă internarea.

În urma exploziei au fost avariate şi trei maşini parcate în faţa blocului.

Potrivit pompierilor, explozia s-a produs din cauza acumulărilor de gaze, în momentul în care bărbatul a aprins lumina.

La ora transmiterii acestei ştiri, zona era izolată de poliţişti şi pompieri.

Fotbalistul liberian Ben Teekloh (23 de ani) este titular la echipa Farul Constanţa din returul sezonului 2006-2007 şi joacă pe postul de mijlocaş.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici