FOTO: A treia zi de incendiu în clădirea plină de gunoaie din Sectorul 1 al Capitalei

  • Pompierii din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov intervin la un incendiu produs în clădirea părăsită din Bucureşti în care sunt aruncate deşeuri menajere şi anvelope.
  • Autorităţile au găsit din nou deşeuri aruncate şi care au fost cuprinse de flăcări.
  • Aceasta este a treia zi la rând în care în clădire izbucneşte un incendiu.
813 afișări
Imaginea articolului FOTO: A treia zi de incendiu în clădirea plină de gunoaie din Sectorul 1 al Capitalei

A treia zi de incendiu în clădirea plină de gunoaie din Bucureşti

În ultimele două zile, incendiul a cuprins întreaga clădire iar pompierii au cerut intervenţia reprezentanţilor Gărzii de Mediu.

Pompierii de la ISU Bucureşti Ilfov intervin, pentru a treia zi consecutiv, la un incendiu produs pe strada Carierei din Bucureşti. Clădirea părăsită în care au fost aruncate deşeuri menajere şi anvelope a fost cuprinsă, din nou de flăcări.

Autorităţile au găsit deşeuri aruncate recent în această clădire, după ce, în ultimele două zile, incendiul a cuprins o suprafaţă totală de aproximativ 300 de metri pătraţi.

Reprezentanţii Gărzii de Mediu au fost chemaţi pentru a identifica persoanele care aruncă deşeurile menajere în această zonă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici