FOTO | Cum încearcă angajaţii RATB să combată efectele caniculei. Ce surprize le-au pregătit călătorilor

Angajaţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) au oferit călătorilor sticle cu apă potabilă, sâmbătă, în urma temperaturilor crescute înregistrate în Capitală, potrivit unui comunicat de presă al Regiei.

3074 afișări
Imaginea articolului FOTO | Cum încearcă angajaţii RATB să combată efectele caniculei. Ce surprize le-au pregătit călătorilor

Cum încearcă angajaţii RATB să combată efectele caniculei. Ce surprize le-au pregătit călătorilor, sâmbătă

Echipele de controlori au fost şi ele mobilizate să distribuie sticle cu apă călătorilor, iar activitatea lor s-a axat pe latura de informare şi prevenţie.

Acţiunea va continua şi duminică, conform sursei citate.

RATB a suplimentat în această perioadă parcul de vehicule şi a scos în traseu toate autobuzele dotate cu instalaţii de aer condiţionat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici