FOTO: Încă o dovadă că proprietarii de maşini de lux ar fi mai nesimţiţi. Cum a fost surprins parcat un bolid în Târgu-Jiu

Un şofer din judeţul Gorj şi-a parcat maşina pe două locuri destinate vehiculelor personelor cu handicap, în faţa mall-ului din Târgu-Jiu, spre nemulţumirea unui trecător care a fotografiat maşina de lux şi a postat imaginile pe internet.

1536 afișări
Imaginea articolului FOTO: Încă o dovadă că proprietarii de maşini de lux ar fi mai nesimţiţi. Cum a fost surprins parcat un bolid în Târgu-Jiu

Gorj: Bolid de lux parcat pe două locuri destinate persoanelor cu handicap

Fotografiile cu autoturismul de lux parcat pe două locuri destinate persoanelor cu dizabilităţi au fost postate, marţi, pe o pagină de Facebook, numită „Probleme rutiere în Târgu-Jiu şi Gorj”. Acestea sunt însoţite de comentariul „<Mafiotul> Viorel de pe Mahala parchează şi pe locurile cu handicap?! Bravo Praleo, aşa este când eşti ABCD Ursul...".

Reacţiile internauţilor, pro şi contra, nu au întârziat să apără.

„Ăştia care tot aveţi timp să faceţi poze, veniţi dracu' la mine să vă angajez. (...) Parcă sunteţi angajaţi la Poliţie. Dacă omul a parcat greşit, nu este o crimă", a spus unul dintre utilizatorii reţelei de socilizare.

„Vai, incredibil cum a putut să parcheze în halul ăsta, dar voi ăştia care parcaţi pe trecerile de pietoni (...) că doar nu ieşeau toţi oamenii cu dizabilităţi în alea 20 de minute cât a stat omul parcat, mai aveţi să îl daţi la ştiri, că în rest este poza pe toate grupurile! Sigur ăla care a făcut poza e rupt de foame, cât despre invidie nu mai zic, dacă era unul cu o Dacie nici nu observaţi că a parcat aşa", a comentat un alt internaut.

„Pentru 20 de minute ţi-aş recomanda să faci schimb cu o persoană cu handicap.(...) Toţi <ăştia> care nu aveţi habar cu ce se mănâncă <persoana cu handicap> veţi deveni foarte justiţiari când veţi deveni la rândul vostru sau cineva din familia voastră o persoană cu handicap (nu vă doresc, dar unii cred în Dumnezeu, Buddha, Karma şi altele)", a scris o altă persoană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici