VIDEO Incendiu cu mari degajări de fum într-un bloc din Bucureşti / Şapte locatari au avut nevoie de prim-ajutor

  • Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit la un bloc în Calea Rahovei.
  • În total, au fost evacuaţi 38 de locatari, iar 7 au avut nevoie de prim-ajutor.
  • Un pompier acuză stare de rău după ce a fost expus la fum.
8736 afișări

UPDATE 12:45: Un pompier acuză stare de rău după ce a fost expus la fum, în timp ce stingea incendiul izbucnit la un bloc în curs de reabilitare termică de pe Calea Rahovei. O femeie a fost dusă la spital, iar alte 2 persoane, între care un copil, refuză spitalul.

Unui pompier expus la fum i se acordă primul ajutor în ambulanţa SMURD, după ce s-a simţit rău. Pompierul este conştient. De asemenea, un bărbat de 65 de ani şi părinţii unei fetiţe de 10 ani, expuşi la fum, au refuzat transportul la spital. O femeie de 84 de ani a fost dusă la Spitalul Universitar.

În total, au fost evacuaţi 38 de locatari, iar 7 au avut nevoie de prim-ajutor.

Un poliţist local s-a tăiat la un braţ, este conştient şi a fost îngrijit la faţa locului.

În acest moment, incendiul nu mai arde cu flacără, iar pompierii intervin atât din interior, cât şi din exterior.

Un incendiu puternic a izbuncit miercuri la un bloc în curs de reabilitare termică de pe Calea Rahovei.

Incendiu pe Calea Rahovei

Potrivit pompierilor, incendiul se manifestă pe două laturi ale unui bloc în Calea Rahovei, cu degajări mari de fum. Blocul este în reabilitare termică.

Intervin zece autospeciale de stingere cu 3 autoscări.

Au fost constituite echipe de căutare salvare pentru evacuarea locatarilor.

Pe latura din faţă, incendiul se manifestă până la etajul 2.

Brigada Rutieră anunţă că intervine pentru a-i ajuta pe pompieri să aibă acces la blocul afectat şi pentru fluidizarea traficului rutier.

Sunt restricţii acum pe Calea Rahovei, dinspre Str. Buzoieni către Str. Mihail Sebastian. Totodată, linia 32 este blocată pe Calea Rahovei, în staţia Piaţa Rahova, pe ambele sensuri din cauza incendiului. Sunt afectate şi liniile de autobuz cu traseele în zonă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici