Video FOTO Incendiu la acoperişul unui bloc cu patru etaje din Câmpeni, 18 pompieri intervin

Acoperişul unui bloc de patru etaje din Câmpeni a fost cuprins de flăcări, vineri, iar o persoană operată la picior a fost evacuată din apartament, în timp ce mai multe familii au ieşit singure, informează corespondentul MEDIAFAX.

973 afișări

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Alina Marescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că pentru stingerea incendiului intervin 18 pompieri, ofiţeri şi subofiţeri, cu două autospecială şi o autoscară mecanică. Ei sunt ajutaţi de mai multe persoane de la Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Câmpeni şi Abrud.

”Pompierii au ajutat la evacuarea unei persoane, de la etajul patru, care a suferit o operaţie la picior şi nu putea pleca singură. Alte familii şi-au părăsit singure apartamentele. Am înţeles că acoperişul era mansardat, dar nu pentru locuit”, a spus Alina Marescu.

Incendiul este localizat şi nu există pericol de extindere, iar la ora transmiterii acestei ştiri pompierii intervin de circa o oră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici