FOTO Mesajul "#rezist" din Piaţa Victoriei, folosit pentru susţinerea lui Grindeanu la Parlament

Câteva persoane s-au strâns, miercuri seară, în faţa Palatului Parlamentului, acolo unde are loc şedinţa CExN al PSD, pentru a-i transmite un mesaj de susţinere premierului, având pancarde cu "#rezist", slogan devenit cunoscut după protestele din Piaţa Victoriei.

3160 afișări
Imaginea articolului FOTO Mesajul "#rezist" din Piaţa Victoriei, folosit pentru susţinerea lui Grindeanu la Parlament

Mesajul "#rezist" din Piaţa Victoriei, folosit pentru susţinerea lui Grindeanu la Parlament

Pe pancarda plasată pe gardul Palatului Parlamentului, sunt scrise mesaje precum "Sorinele #rezistă", "Dragnea nu uita, tre sa pleci doar dumneata", "Dragnea, fii bărbat, dă-ţi demisia imediat" sau "Dragnea, nu fii trist, Grindi e acum #rezist".

La ora transmiterii ştirii, este în desfăşurare la Palatul Parlamentului şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN), în care este prezentat raportul de evaluare al Guvernului Grindeanu. Potrivit unor surse participante la şediinţă, raportul de evaluare este citit în CExN de către Darius Vâlcov. Unii dintre miniştri ar avea pregătite demisiile şi sunt dispuşi să le depună în funcţie de concluziile raportului de evaluare în ceea ce priveşte activitatea lor, au arătat sursele citate. Surse participante susţin însă că nu toţi miniştrii şi-ar fi pregătit demisiile. Unii dintre aceştia nu ar fi dispuşi să demisioneze. Nici premierul Sorin Grindeanu nu este dispus să demisioneze, au mai arătat sursele citate. Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, înainte de şedinţa CExN, că 60% dintre măsuri nu au fost îndeplinite.

Pe de altă parte, preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăirceanu, a anunţat oficial, după şedinţa partidului, că miniştrii ALDE sunt cu demisiile scrise, iar partidul va retrage sprijinul politic pentru cabinetul condus de Sorin Grindeanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici