Video O fetiţă de 11 ani a fost salvată din apele râului Mureş de un poliţist arădean

O fetiţă de 11 ani care se scălda, miercuri, în râul Mureş şi a fost luată de curenţi a fost salvată de un poliţist arădean, transmite corespondentul MEDIAFAX.

183 afișări

Potrivit Poliţiei, două fetiţe, de 11 şi 7 ani, se scăldau, miercuri, în râul Mureş, fără permisiunea părinţilor.

La un moment dat, fetiţa de 11 ani a fost luată de curenţi şi dusă de apă la aproximativ 25 de metri de mal, reuşind să se agaţe de un fier de pe cursul apei.

Agentul principal Marius Ţîrle, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, ajuns primul la faţa locului, a intrat în râu, luând fetiţa în braţe.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj ISU, un pompier a intrat în apă cu o frânghie, de care s-a agăţat poliţistul, reuşind astfel sa iasă cu fetiţa la mal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici