FOTO. Trei femei şi trei copii, surprinşi de vremea rea în zona lacului Tarniţa, judeţul Cluj. A fost necesară intervenţia jandarmilor

Trei femei şi copiii lor, cu vârste cuprinse între 1 şi 3 ani, au fost surprinse de vremea rea, sâmbătă seara, în zona lacului Tarniţa, Piatra lui Cotuna, din judeţul Cluj. Toate persoanele au fost salvate de jandarmi.

3837 afișări
Imaginea articolului FOTO. Trei femei şi trei copii, surprinşi de vremea rea în zona lacului Tarniţa, judeţul Cluj. A fost necesară intervenţia jandarmilor

Jandarmii clujeni au fost solicitaţi să intervină pentru căutarea unui grup format din trei femei şi trei copii cu vârste între 1 şi 3 ani, care a fost surprins de vremea nefavorabilă în zona lacului Tarniţa, Piatra lui Cotuna.

„Din cauza vremii, persoanele s-au panicat, iar jandarmii le-au precizat unde să se adăpostească şi să aştepte intervenţia salvatorilor. După ce au ajuns la grupul de persoane şi având în vedere că terestru misiunea de salvare ar fi durat mult mai mult, jandarmii şi salvamontiştii clujeni au solicitat sprijinul pompierilor de la ISU Cluj pentru a interveni cu o barcă, astfel încât persoanele să poată fi aduse în siguranţă la ambulanţă pentru consult medical”, au transmis jandarmii.

Cele şase persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind doar speriate şi uşor afectate de temperatura scăzută.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici