FOTO | Trei poliţişti spanioli îi ajută pe cei români la Eurobasket

Trei poliţişti spanioli - doi reprezentanţi ai Poliţiei Naţionale Spaniole şi ataşatul spaniol de interne - au venit la Cluj pentru a sprijini poliţiştii români în zilele derulării meciurilor din cadrul Eurobasket, fiind angrenaţi în dispozitivul de ordine publică.

113 afișări
Imaginea articolului FOTO | Trei poliţişti spanioli îi ajută pe cei români la Eurobasket

FOTO | Trei poliţişti spanioli îi ajută pe cei români la Eurobasket

În perioada 31 august – 17 septembrie, în municipiul Cluj-Napoca se desfăşoară Campionatul European de Baschet FIBA EUROBASKET 2017, un eveniment sportiv la care este preconizată prezenţa unui număr mare de suporteri români şi spanioli.

Pe durata evenimentului sportiv, trei poliţişti spanioli - 2 reprezentanţi ai Poliţiei Naţionale Spaniole şi ataşatul spaniol de interne - sunt prezenţi la Cluj, pentru a acorda sprijin poliţiştilor români, în zilele derulării meciurilor.

Cei trei poliţişti spanioli sunt angrenaţi în cadrul dispozitivului de ordine publică.

După Campionatul European de gimnastică, desfăşurat în primăvară, Clujul găzduieşte o altă competiţie sportivă majoră, Eurobasket masculin. România este una din cele patru organizatoare ale turneului final continental din acest an, alături de Israel, Turcia şi Finlanda.

Competiţia a debutat joi, cu grupele din Finlanda şi Israel. Vineri intră în arenă şi România, într-o partidă cu Cehia.

Naţionala României nu a mai jucat la acest nivel de 30 de ani şi are şanse mici să treacă şi de faza grupelor. Publicul este curios însă de această dată. Va avea ocazia să vadă pe parchetul Sălii Polivalente vedete pe care, de regulă, le vede doar la televizor. Fără doar şi poate, Pau Gasol (San Antonio Spurs) este cel mai important jucător care va evolua la Cluj. Spania vine însă şi cu alţi jucători importanţi, mulţi având deja o experienţă acumulată în NBA, precum Ricky Rubio, Sergio Rodriguez, Juan Carlos Navarro, Alex Abrines, Nikola Mirotic şi Guillermo "Willy" Hernangomez.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici