FOTO Un mort şi doi răniţi în urma unui accident între o maşină şi un autotren în judeţul Dâmboviţa

O persoană a decedat, iar alte două au fost rănite într-un accident rutier produs între un autoturism şi un autotren în localitatea dâmboviţeană Gura Ocniţei, anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

1602 afișări
Imaginea articolului FOTO Un mort şi doi răniţi în urma unui accident între o maşină şi un autotren în judeţul Dâmboviţa

FOTO Un mort şi doi răniţi în urma unui accident între o maşină şi un autotren în judeţul Dâmboviţa

Reprezentanţi ai Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au confirmat decesul unei persoane în urma unei ciocniri înre un autovehicul şi un autotren, pe drumul judeţean 720C, din comuna Gura Ocniţei. În urma accidentului, alte două persoane au fost rănite.

La faţa locului au fost trimise două ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, un echipaj SMURD, dar şi o autospecială de descarcerare.

La momentul transmiterii ştirii, traficul rutier este blocat până la finalizarea cercetării la faţa locului. În urma verificării, se va stabili cu exactitate care au fost cauzele producerii accidentului.

Citeşte şi: Accident pe DN1
Citeşte şi: Accident Constanţa

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici