FOTO Vâlcea: Doi pui de căprioară, rătăciţi, au fost duşi în pădure, la mama lor, de doi poliţişti

Doi pui de căprioară rătăciţi au fost găsiţi, vineri după-amiază, de doi poliţişti din comuna Măldăreşti, judeţul Vâlcea, şi au fost duşi în pădurea din localitate unde s-au reunit cu mama lor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2318 afișări
Imaginea articolului FOTO Vâlcea: Doi pui de căprioară, rătăciţi, au fost duşi în pădure, la mama lor, de doi poliţişti

Vâlcea: Doi pui de căprioară, rătăciţi, au fost duşi în pădure, la mama lor, de doi poliţişti

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vâlcea, cei doi pui de căprioară se rătăciseră de mama lor şi nu mai aveau putere să se deplaseze, cel mai probabil din lipsa hranei, vineri după-amiază, când au fost găsiţi de doi poliţişti din cadrul Secţia 7 Poliţie Rurală Măldăreşti.

„Agentul principal de poliţie Păuceanu Cătălin şi agentul de poliţie Roşianu Cosmin au protejat puii de căprioară de câinii care le ameninţau viaţa şi au cerut sprijin de specialitate reprezentanţilor A.J.V.P.S. Vâlcea", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu.

Poliţiştii şi pădurarii au găsit-o pe mama-căprior în apropierea pădurii din comuna Măldăreşti.

„Odată reîntorşi lângă mama lor şi hrăniţi de aceasta, puii au prins putere să zburde din nou prin pădure, împreună cu familia lor”, a mai spus reprezentantul IPJ Vâlcea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici