Fratele lui Penescu şi primarul Piteştiului, audiaţi la DNA

Ilie Penescu, fratele lui Cornel Penescu, finanţatorul clubului FC Argeş şi primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc au fost audiaţi, vineri, la serviciul teritorial Piteşti al DNA.

51 afișări
Imaginea articolului Fratele lui Penescu şi primarul Piteştiului, audiaţi la DNA

Primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc (Imagine: Tudor Costi/MediafaxFoto)

Ilie Penescu a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor privind calitatea în care a fost chemat la întâlnirea cu procurorii şi a părăsit sediul DNA Piteşti în mai puţin de jumătate de oră.

Primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, a ieşit, vineri, de la DNA Piteşti, unde a fost audiat timp de peste o oră de către procurorii anticorupţie, el spunându-le jurnaliştilor că a dat o declaraţie în calitate de martor, pentru a lămuri "câteva aspecte", fără a preciza însă despre ce dosar e vorba.

"Am dat o declaraţie pentru a lămuri nişte aspecte ale procurorilor", a declarat Pendiuc.

Întrebat de jurnalişti dacă este vorba despre dosarul în cazul corupţiei din arbitraj, primarul a ridicat din umeri şi a spus că "sunt aspecte care nu pot fi spuse, fiind o anchetă în curs".

"Mă miră că am fost chemat şi nu mi s-a spus dacă voi mai fi chemat", a afirmat Pendiuc, precizând că a fost audiat în calitate de martor.

Ilie Penescu, fratele lui Cornel Penescu a ieşit de la audieri după mai puţin de o jumătate de oră, fără a face declaraţii jurnaliştilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici