Funeriu: Aş vrea ca Moş Nicolae să ne aducă mai multă normalitate

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, spune că la el a venit, parţial, de vineri Moş Nicolae, când comisarul Dacian Cioloş i-a adus un mesaj pozitiv din partea Comisei Europene privind reforma făcută în educaţie, însă îşi doreşte mai multă normalitate, mai ales de sărbători.

144 afișări
Imaginea articolului Funeriu: Aş vrea ca Moş Nicolae să ne aducă mai multă normalitate

Daniel Funeriu (Imagine: Răzvan Chirita/Mediafax foto)

"Am fost foarte fericit vineri, când comisarul european pentru Agricultură, Dacian Cioloş, mi-a transmis mesajul Comisiei Europene prin care era apreciată pozitiv reforma pe care am făcut-o în educaţie", a spus ministrul Funeriu, la finalul discuţiilor privind bugetul din comisiile pentru învăţământ ale Parlamentului.

Daniel Funeriu a adăugat că îşi mai doreşte un cadou, şi anume mai multă normalitate.

"Îmi doresc pentru noi toţi să avem parte de cât mai multă normalitate. Cred că în perioada sărbătorilor este lucrul de care avem cel mai mult nevoie", a mai spus Funeriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici