Funeriu: Declaraţiile preşedintelui mă măgulesc, mă încurajează să merg mai departe pe aceeaşi linie

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a afirmat, joi, la Craiova, că declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu, ce l-a nominalizat între membrii Guvernului pe care îi apreciază, îl "măgulesc" şi îl "încurajează" să meargă mai departe "pe aceeaşi linie", transmite corespondentul MEDIAFAX.

354 afișări
Imaginea articolului Funeriu: Declaraţiile preşedintelui mă măgulesc, mă încurajează să merg mai departe pe aceeaşi linie

Funeriu: Declaraţiile preşedintelui mă măgulesc, mă încurajează să merg mai departe pe aceeaşi linie (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Miniştrii nu comentează comentariile, nu comentează ceea ce spun alţii despre ei. Sigur că m-am simţit măgulit, atunci când preşedintele României a spus acest lucru, dar cred că nu este de căderea mea să comentez această declaraţie. Eu am încercat să-mi fac datoria întotdeauna, cât am putut mai bine. Mă bucură că preşedintele României spune acest lucru şi nu face altceva decât să mă încurajeze să merg mai departe pe aceeaşi linie", a declarat, ministrul Daniel Funeriu, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la 10 TV, că Elena Udrea, Anca Boagiu, Cătălin Predoiu şi Daniel Funeriu sunt miniştrii săi preferaţi, adăugând că l-a apreciat foarte mult şi de Ioan Botiş ca ministru, în ciuda modului în care acesta a plecat din Guvern.

.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici