FURTUNĂ în Argeş şi Dâmboviţa: Pasaj inundat, maşină avariată şi mai mulţi copaci doborâţi

Un pasaj a fost inundat, un autoturism a fost avariat, iar mai mulţi copaci şi un stâlp de electricitate din beton au fost doborâţi în urma unei furtuni puternice în judeţele Argeş şi Dâmboviţa.

637 afișări
Imaginea articolului FURTUNĂ în Argeş şi Dâmboviţa: Pasaj inundat, maşină avariată şi mai mulţi copaci doborâţi

FURTUNĂ în Argeş şi Dâmboviţa: Pasaj inundat, maşină avariată şi mai mulţi copaci doborâţi (Imagine: Liviu Adascalitei/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, mai mulţi copaci au fost doborâţi de furtună în municipiul Piteşti.

"Aceştia au căzut peste reţelele de medie tensiune şi a fost pericol de electrocutare. Am intervenit pentru tăierea copacilor, iar înainte am solicitat oprirea curentului în zonă. Situaţia reintră treptat în normal", a declarat Bogdan Picurici de la ISU Argeş.

De asemenea, în comuna argeşeană Dobreşti un stâlp de electricitate din beton a căzut peste o anexă gospodărească, fără să fie înregistrate victime.

Totodată, mai multe străzi din municipiul Târgovişte au fost inundate, în urma ploii puternice, care a durat aproximativ 30 de minute.

Ieşirea din oraş către Câmpulung Muscel pe DN 72 A a fost blocată din cauza unui pasaj inundat, traficul fiind deviat pe o rută ocolitoare.

Şi şoferii care au traversat centura oraşului Târgovişte au avut dificultăţi, în condiţiile în care apa depăşea în unele locuri 30 de centimetri, fiind nevoie de intervenţia lucrătorilor companiei de apă.

Tot în urma vijeliei, în municipiul Moreni, un autoturism a fost avariat după ce un copac s-a rupt şi a căzut peste el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici