Furtună în Buzău | Pompierii, chemaţi să salveze o femeie blocată în maşină

O femeie din Buzău a rămas blocată în maşină, luni, din cauza ploii torenţiale care a inundat şoseaua şi a ajuns până la portieră, pompierii intervenind pentru salvarea ei, dar şi pentru a scoate apa din mai multe gospodării, transmite corespondentul MEDIAFAX.

985 afișări
Imaginea articolului Furtună în Buzău | Pompierii, chemaţi să salveze o femeie blocată în maşină

Furtună în Buzău | Pompierii, chemaţi să salveze o femeie blocată în maşină (SURSA> Facebook Maria Marius)

Purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că angajaţii ISU au fost solicitaţi să intervină pe Şoseaua de Centură, în zona Podului Mărăcineni, pentru salvarea unei persoane care, din cauza inundaţiilor, nu mai poate ieşi din maşină.

Sursa> Facebook 

“Este o femeie în maşină. Apa e până la nivelul portierelor şi ne-a sunat să o scoatem, pentru că nu poate ieşi. Am trimis două echipaje, iar poliţiştii sunt în zonă, la dirijare” , a spus Creţu.

De asemenea, pompierii intervin pentru scoaterea apei din mai multe gospodării inundate, pe străzile Răchitei şi Aleea Florilor.

Judeţul Buzău se află sub cod galben de inundaţii, până miercuri la ora 16.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici