Gabriela Firea a redirecţionat procentul din impozitul pe venit Asociaţiei Taxiul cu bomboane

  • Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a anunţat că a redirecţionat procentul din impozitul pe venit către Asociaţia Taxiul cu bomboane.
  • Ea le-a mulţumit reprezentanţilor asociaţiei că au readus „zâmbetul copiilor din spitale”
  • Asociaţia Taxiul cu bomboane a pornit de la o iniţiativă a taximetristului Ion Cristian Roman
246 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea a redirecţionat procentul din impozitul pe venit Asociaţiei Taxiul cu bomboane

Firea a redirecţionat procentul din impozitul pe venit Asociaţiei Taxiul cu bomboane

„Anul acesta am decis să redirecţionez procentul din impozitul pe venit către Asociaţia Taxiul cu bomboane. De la 2% am ajuns acum la 3,5%. Puteţi face la fel şi voi, către asociaţia sau fundaţia pe care o apreciaţi. Este o redirecţionare, nu o donaţie”, a scris Gabriela Firea, duminică, pe Facebook.

Edilul a felicitat „întreaga echipă de la Taxiul cu bomboane pentru că obţin cu multă dragoste şi implicare ceva minunat : zâmbetul copiilor din spitale. La cât mai mulţi copii însănătoşiţi şi fericiţi!”.

Asociaţia Taxiul cu bomboane a pornit de la o iniţiativă a taximetristului Ion Cristian Roman, în primăvara anului 2012, care a vrut să transforme călătoria clienţilor prin Bucureşti într-un specială. Astfel, clienţii primeau bomboane, puteau asculta o muzică plăcutapsau puteau primi un tur inedit al Capitalei.

Taximetristul s-a gândit, ulterior, că ar putea să strângă cărţi şi jucării pentru copiii din spitale, urmând ca în fiecare sâmbătă să meargă la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Curie”, potrivit descrierii afişate pe site-ul Asociaţiei.

„Taxiul are acum câteva curse cu destinaţie deosebită: spitalele de pediatrie şi la şcolile cu nevoi speciale din Bucureşti. Voluntarii ajung acolo pentru a aduce zâmbete copiilor bolnavi dar şi celor cu dizabilităţi. Cu alte cuvinte, Taxiul cu Bomboane este ecologic, funcţionează cu dragoste, dragostea celor care aleg să împartă timp liber, îmbrăţişări şi poveşti, copiilor care au nevoie de speranţă şi încurajări”, potrivit sursei citate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici