Gabriela Firea primeşte o cerere de la un lider PSD de a candida la prezidenţiale

Liderul PSD Slatina, Emil Moţ, crede că social-democraţii nu ar trebui să mai piardă timpul cu „experimente şi încercări”, ci să maximizeze cea mai bună variantă, care este, în opinia sa, Gabriela Firea. „Să o convingem să candideze”, spune primarul Slatinei.

938 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea primeşte o cerere de la un lider PSD de a candida la prezidenţiale

Primarul Slatinei, care este preşedinte al organizaţiei locale a PSD, a scris, joi, pe pagina sa de Facebook, că este preocupat de modul în care va fi abordat subiectul alegerilor prezidenţiale, el fiind convins să este nevoie de un „candidat credibil”.

„Sunt şi eu preocupat, ca toţi colegii, de modul în care vom aborda alegerile prezidenţiale, după eşecul usturător de la europarlamentare. Avem nevoie de un candidat credibil, capabil şi să transmită un mesaj puternic către marea masă de nehotărâţi, dar să şi mobilizeze electoratul PSD. (...) De ce să-i măsurăm doar pe cei care şi-au manifestat dorinţa de a candida? Poate sunt alţi colegi care stau mult mai bine şi care chiar dacă nu doresc în acest moment să se înscrie în competiţie, ar putea fi convinşi să o facă. Este cazul dnei Primar General Gabriela Firea, care vedem cu toţii că de ani buni se află pe primele poziţii în toate sondajele de opinie, în ce priveşte încrederea”, scrie Emil Moţ.

Potrivit acestuia, „e mult mai uşor să transformi în voturi o zestre semnificativă de încredere şi notorietate, decât să le clădeşti pe toate de la zero sau oricum de undeva de jos”.

Liderul PSD Slatina mai scrie că nu mai e timp pentru „experimente şi încercări”, ci trebuie maximizată „cea mai bună variantă”.

„Eu cred că în acest moment nu facem altceva decât să pierdem timpul cu tot felul de experimente şi încercări, în loc să încercăm să maximizăm cea mai bună variantă pe care o avem şi s-o convingem pe dna Firea să candideze! Ar fi un semnal extraordinar pentru tot partidul şi ar crea acea emulaţie de care avem nevoie pentru a da, după atâţia ani, preşedintele ţării”, a mai scris Moţ.

Taguri:
psd,
preşedinţie,
firea

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici