GAFĂ a lui Carmen Dan. Matteo Salvini, CONFUNDAT cu premierul Italiei, Giuseppe Conte

Ministrul de Interne, Carmen Dan, l-a confundat pe Matteo Salvini, vicepreşedintele Consiliului de Miniştri şi ministru de Interne al Italiei, cu Giuseppe Conte, premierul acestui stat. Matteo Salvini se află, marţi, într-o vizită oficială în România.

2036 afișări
Imaginea articolului GAFĂ a lui Carmen Dan. Matteo Salvini, CONFUNDAT cu premierul Italiei, Giuseppe Conte

GAFĂ a lui Carmen Dan. Matteo Salvini, CONFUNDAT cu premierul Italiei, Giuseppe Conte

„Onorată să primesc vizita preşedintelui Consiliului de Miniştri, ministru de interne al Republicii Italiene, Matteo Salvini, la Ministerul Afacerilor Interne, Romania. Chiar dacă este o întrevedere scurtă, de numai câteva ore, sper să fie una fructuoasă!”, a scris mininstrul Carmen Dan, pe Facebook.

De faptl preşedintele Consiliului de Miniştri este Giuseppe Conte.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, s-a întâlnit, marţi, la sediul MAI, cu vicepreşedintele Consiliului de Miniştri şi ministrul de Interne al Republicii Italiene, Matteo Salvini.

„Discuţiile dintre cei doi oficiali vor viza teme de actualitate de interes pe agenda europeană cu accent pe cooperarea bilaterală în domeniul securităţii şi colaborarea în contextul deţinerii de către România a Preşedinţiei Consiliului UE”, se arată într-o informare transmisă de MAI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici