Galaţi: Trei dosare penale şi trei avertismente, în urma incidentelor electorale

Douăzeci de sesizări referitoare la nereguli apărute în timpul votării au fost făcute, duminică, până la ora 12.00, la Comandamentul Operaţional al judeţului Galaţi, în trei dintre cazuri fiind întocmite dosare penale, iar în alte trei cazuri au fost date avertismente.

133 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Trei dosare penale şi trei avertismente, în urma incidentelor electorale

Trei dosare penale şi trei avertismente, în urma incidentelor electorale, în judeţul Galaţi (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Zece dintre sesizări fac referire la incidente petrecute în mediul rural, celelalte fiind în legătură cu incidente petrecute în municipiile Galaţi (6), Tecuci (3) şi Târgu Bujor.

Poliţiştii care au făcut verificări în aceste cazuri au întocmit trei dosare penale, unul pentru sustragere şi distrugere de înscrisuri oficiale şi alte două pentru împiedicare, prin orice mijloace, a dreptului de a alege şi de a fi ales. De asemenea, trei persoane au fost sancţionate cu avertisment de către poliţiştii Secţiei 4 Galaţi, pentru continuarea propagandei electorale după încheierea campaniei electorale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici