GALERIE FOTO: Busculadă la o secţie de votare din Ştefăneşti

O secţie de votare din comuna ilfoveană Ştefăneşti a fost luată cu asalt, duminică dimineaţa, de către aproximativ 200 de alegători, iar în busculada creată în încercarea lor de a intra simultan în sediu geamurile de la uşi au fost sparte.

29 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO: Busculadă la o secţie de votare din Ştefăneşti

Adrian Copilu Minune (Simionescu), candidat PSD la consiliul local Ştefăneşti

În comuna ilfoveană Ştefăneşti sunt doar două secţii de votare şi sunt aşteptaţi peste 4.000 de alegători, iar la secţia unde s-a creat busculada figurează pe liste 2.400 de votanţi.

Vezi aici GALERIE FOTO
.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici