GALERIE FOTO Cel puţin 13 maşini vandalizate într-o localitate din Argeş. Poliţiştii au deschis o anchetă

Poliţiştii din Argeş au deschis o anchetă după ce, miercuri, mai mulţi proprietari de maşini din localitatea Budeasa şi-au găsit vehiculele vandalizate, pe unele dintre ele autorii distrugerii jucându-se "X şi O", transmite corespondentul MEDIAFAX.

582 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Cel puţin 13 maşini vandalizate într-o localitate din Argeş. Poliţiştii au deschis o anchetă

GALERIE FOTO Cel puţin 13 maşini vandalizate într-o localitate din Argeş. Poliţiştii au deschis o anchetă

Cel puţin 13 maşini au fost găsite vandalizate în localitatea argeşeană Budeasa, iar proprietarii au anunţat Poliţia.

Potrivit anchetatorilor, autoturismele erau parcate în mai multe zone din comună şi au fost găsite ci cauciucurile sparte, iar câteva sunt zgâriate.

Mai mult, autorii au jucat „X şi O” pe câteva dintre maşini.

„Se fac cercetări pentru stabilirea exactă a numărului de autoturisme vandalizate, dar şi pentru identificarea autorilor”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Andreea Însurăţelu purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru distrugere şi urmează să analizeze imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Nu este exclus ca mai multe maşini să fie avariate, transmit oamenii legii.

Oamenii din zonă îi suspectează pe câţiva tineri din localitate că ar fi responsabili pentru incident.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici