Video GALERIE FOTO O conductă veche s-a spart în Alba Iulia, iar apa ţâşneşte la peste 15 metri înălţime

O conductă veche de alimentare cu apă din Alba Iulia, care traversează râul Mureş, s-a spart, vineri, din cauza fenomenului îngheţ-dezgheţ, iar apa ţâşneşte la peste 15 metri înălţime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1258 afișări

Directorul societăţii care furnizează servicii de apă şi canal în Alba, Ştefan Bardan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că s-a spart o conductă mică de alimentare cu apă, care are rolul de umplere a conductelor mari, iar la ora transmiterii acestei ştiri nu există probleme privind alimentarea locuinţelor.

”E vorba de o conductă mică de încărcare a conductelor mari. O situaţie aşteptată de noi după zile întregi de îngheţ. În momentul când se încălzeşte vremea, ne aşteptăm la avarii de genul acesta. Noi avem varianta de alimentare pe sub râul Mureş, respectiv subtraversarea”, a spus Ştefan Bardan.

Reprezentanţii furnizorului de servicii de apă şi canal, APA CTTA Alba, intervin, la ora transmiterii acestei ştiri, pentru remedierea defecţiunii.

Martorii spun că presiunea este foarte mare, iar apa ţâşneşte la peste 15 metri înălţime.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici