Gândul: Apa Nova împute Capitala şi porecleşte străzile

Străzile Bucureştiului au început să pută pur şi simplu, mirosuri neplăcute ieşind din gurile de canal chiar şi în zonele cele mai centrale.

1 afișare
Imaginea articolului Gândul: Apa Nova împute Capitala şi porecleşte străzile

Gândul: Apa Nova împute Capitala şi porecleşte străzile

În Piaţa Victoriei, în zona rezidenţială cea mai selectă a Piaţei Domenii, pe tot Bulevardul Ion Mihalache (fost 1 Mai), în faţa Hotelului Hilton, în zona Spitalului Colţea, de lângă Universitate, ca şi în cartiere, de săptămâni întregi, miroase îngorzitor.

Şoferii înţepeniţi în trafic vizavi de Guvern, la Piaţa Victoriei, pot fi văzuţi cum închid grăbiţi geamurile după câteva secunde de stupoare.

Pe faţă li se citeşte un dezgust teribil, iar privirile li se îndreaptă acuzatoare către clădirea Guvernului.

Nu de acolo provine însă teribilul miros, ci de la canalizarea pe care angajaţii ApaNova „au omis” anul acesta să o mai cureţe.

Mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici