Gândul: Apartamentele unui constănţean, clasificate oficial la două şi trei stele turistice

Un constănţean a avut ideea de a-şi clasifica două apartamente pe care voia să le introducă în circuitul turistic.

13 afișări
Imaginea articolului Gândul: Apartamentele unui constănţean, clasificate oficial la două şi trei stele turistice

Gândul: Apartamentele unui constănţean, clasificate oficial la două şi trei stele turistice

„Când m-am dus cu dosarul la Turism, nu ştiau unde să mă încadreze. S-au mirat şi ei de mine. Majoritatea preferă să lucreze la negru, dar eu am vrut să câştig încrederea turiştilor, care să fie siguri pe standardele oferite de mine”, explică bloggerul turistic Răzvan Radu, singurul proprietar de apartamente de închiriat din Constanţa clasificate de Autoritatea Naţională pentru Turism.

Citeşte mai multe despre apartamentele lui Răzvan Radu pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici