Gândul: Armaghedon la Medicină

Un e-mail trimis ieri pe adresa mai multor redacţii ale unor cotidiene centrale semnalează faptul că, în urmă cu 3 luni, „Alexandru Ulmeanu - şef seria 8 a Facultăţii de Medicină Generală, din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie «Carol Davila» Bucureşti, fiul lui Coriolan Ulmeanu, directorul Spitalului de copii «Grigore Alexandrescu», a sugerat că pentru 50 de euro vom primi grilele-subiect exacte pentru licenţa din 19 septembrie 2007 şi vom avea parte de o corectură lejeră”, informează cotidianul Gândul.

1 afișare
Denunţătorul continuă cu precizarea că „peste 40 de studenţi” din cei 52 ai seriei 8 au fost convinşi prin diferite metode, incluzând şantajul şi ameninţarea, să-i plătească suma cerută d-lui Ulmeanu. Mesajul conţine datele de contact (adrese de e-mail şi numere de telefon) ale mai multor studenţi ai seriei 8, grupaţi în trei categorii – una a celor care au dat şpagă, alta a celor care au refuzat şi a treia categorie, a studenţilor despre care nu se ştie cum au procedat.

Alexandru Ulmeanu şi alţi şase dintre studenţii despre care denunţătorul afirmă că ar fi dat şpagă şi care au putut fi contactaţi ieri susţin că trebuie să fie vorba de o farsă, negând categoric existenţa „chetei” pentru licenţă. În schimb, studenţii din gruparea „nu au dat” confirmă că s-au solicitat cei 50 de euro.

Citeşte mai mlte aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici