Gândul: Bătrâneţea – ucigaşă la volan

„Eram în Bucureşti, singură în maşină, la volan, pe bulevardul Mihai Bravu. Pornesc motorul, mă asigur şi dau să ies pe banda a doua. Nu venea nimic. Demarez şi trosc, mă izbeşte o Dacie din spate. Mă dau jos plină de nervi, să văd cine m-a lovit”.

25 afișări
Imaginea articolului Gândul: Bătrâneţea – ucigaşă la volan

Gândul: Bătrâneţea – ucigaşă la volan

Din dreapta şoferului  coboară un bătânel. „Ce faci cucoană, nu te uiţi pe unde mergi?”. „Da’ voi nu vă uitaţi?”, îi răspunde cucoana. La volan era un nonagenar semiparalizat, care nu a mai avut nici timp şi nici putere în picioarele moi să pună frână.

Citeşte mai multe despre accidentele provocate de persoanele vârstnice pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici