Gândul: Carabinierii au prezentat trei motive diferite pentru care au intrat peste actriţa Laura Vasiliu

Carabinierii italieni au prezentat, în nici 24 de ore, nu mai puţin de trei variante privind motivele care i-au determinat să deschidă uşa camerei de la hotelul Roma din Torino, unde locuieşte actriţa Laura Vasiliu, şi să intre, noaptea, la ora locală 1, pentru a-i verifica identitatea.

2 afișări
Imaginea articolului Gândul: Carabinierii au prezentat trei motive diferite pentru care au intrat peste actriţa Laura Vasiliu

Gândul: Carabinierii au prezentat trei motive diferite pentru care au intrat peste actriţa Laura Vasiliu

Interpreta personajului Găbiţa din filmul 4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile, a povestit, în exclusivitate pentru ziarul Gandul, clipele de groază prin care a trecut: “Dormeam dusă. La un moment dat am auzit bătăi puternice în uşă. Prima oară am crezut că este o greşeală. Bătăile în uşă au continuat. Atunci m-am speriat. M-am dus la uşă şi am întrebat cine e. Nu mi s-a răspuns. Auzeam doar nişte voci de bărbaţi. M-am speriat atât de tare încât împingeam de uşă, sperând că să nu o intre peste mine. Credeam că nu au cum să pătrundă. Am sunat la recepţie şi le-am spus că e cineva la mine la uşă. Mi-au spus că este Poliţia şi să le deschid. Am refuzat şi le-am cerut să urce ei sus. Nu am mai apucat să spun altceva pentru că s-a deschis uşa. Au intrat trei bărbaţi în uniformă. Unul dintre ei mi-a făcut semn să las telefonul jos.Primul lucru pe care l-a făcut a fost să-mi ceară un act de identitate. Ceilalţi doi s-au dus în baie şi pe balcon să verifice dacă mai e cineva”.

Mai mult pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici