Gândul: Dacă nu se cumpără apartamente, se cumpără friptură

Faţă de ediţiile târgurilor anterioare, expozanţii au ştiut ce să afişeze pentru a atrage atenţia cumpărătorilor, informează cotidianul Gândul.

12 afișări
Imaginea articolului Gândul: Dacă nu se cumpără apartamente, se cumpără friptură

Gândul: Dacă nu se cumpără apartamente, se cumpără friptură

Spaţiile nu mai sunt la fel de mari ca şi până acum, decorate cu tot felul de frunze, sau alte invenţii. De data aceasta însă, dacă vizitatorii nu cumpără apartamente, pot cumpăra o friptură. Într-un colţ al sălii de expoziţie sunt amplasate mese de unde friptura îndeamnă la o privire. Acum spaţiile sunt mai mici, iar la unele standuri nu-ţi mai sare în ochi numele ansamblului, ci preţul.

Citeşte mai multe despre ediţia din acest an a târgului imobiliar pe www.gandul.info

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici