Gândul: Fetiţă omorâtă pe zebră de un şofer care a fugit – scoasă vinovată de accident

O fetiţă omorâtă pe trecerea de pietoni de un şofer care a fugit de la locul accidentului este scoasă vinovată de aceiaşi experţi constănţeni care au învinovăţit copilul ce a „tamponat” o maşină pe zebră, informează Gândul.

122 afișări
Imaginea articolului Gândul: Fetiţă omorâtă pe zebră de un şofer care a fugit – scoasă vinovată de accident

Gândul: Fetiţă omorâtă pe zebră de un şofer care a fugit – scoasă vinovată de accident (Imagine: www.gandul.info)

Duo-ul de specialişti în culpabilizarea pietonilor de vârstă şcolară este Gabriel Cordonescu, director al Grupului Şcolar Auto din Constanţa, şi Vasile Domnel, fost şef de autobază.

Citeşte mai multe despre cazul fetiţei accidentate pe zebră pe www.gandul.info

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici