Gândul: „Parcarea de bloc“ ar putea fi gratuită

Bucureştenii ar putea fi scutiţi de plata taxei anuale pentru închirierea parcării de reşedinţă, circa 100 lei, dacă aleşii municipali vor vota, joi, noul regulament privind asigurarea numărului minim de locuri de parcare pentru Capitală.

1 afișare
Imaginea articolului Gândul: „Parcarea de bloc“ ar putea fi gratuită

Gândul: „Parcarea de bloc“ ar putea fi gratuită

Proiectul de hotărâre interzice primăriilor locale să mai închirieze locurile de parcare din faţa blocurilor şi nu le va mai permite proprietarilor să blocheze cu diverse obiecte accesul la acestea, amenzile pornind de la 1.000 de lei.

„Practic, în acest moment, fiecare persoană care are închiriată o parcare de reşedinţă şi blochează pe timpul zilei accesul la aceasta, ocupă două locuri de parcare. Unul la serviciu şi unul acasă, care stă gol. Or, nu este corect în condiţiile în care, în Bucureşti, este o criză atât de mare de locuri de parcare”, ne-a explicat Adrian Bold, arhitectul-şef al Capitalei şi unul dintre iniţiatorii acestui proiect.

Mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici