Gândul: Patronii cer scăderea salariilor

Până să intervină Guver­nul în cearta dintre pa­tronate şi sindicate şi să stabilească salariul minim pe economie la 500 de lei, reprezentanţii patronilor au susţinut că nu pot accepta această sumă, nu datorită numărului de români care muncesc „pe minim”, ci datorită influenţelor pe care le-ar avea în întregul sistem de salarizare.

1 afișare
Imaginea articolului Gândul: Patronii cer scăderea salariilor

Gândul: Patronii cer scăderea salariilor

 Zilele trecute, liderii confederaţiilor patronale au făcut şi o cerere concretă în acest sens: au solicitat confederaţiilor sindicale modificarea grilei de salarizare prevăzută în contractul colectiv de muncă pe 2007.

Acest contract, deşi a fost încheiat anul trecut, este valabil, cel puţin în privinţa grilei, şi în acest an. Grila prevede diferenţierea salariilor minime în funcţie de calificare, dacă în fişa postului se specifică acea calificare ca fiind necesară.

Mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici