Gândul: Primăria lui Onţanu a aprobat blocuri de 14 etaje pe aproape un hectar de brazi şi iarbă

În campania electorală şi la preluarea celui de-al treilea mandat, primarul Neculai Onţanu a spus că protejează spaţiile verzi, însă a omis să descrie cum face asta: acoperindu-le cu un strat de beton, informează Gândul.

18 afișări
Imaginea articolului Gândul: Primăria lui Onţanu a aprobat blocuri de 14 etaje pe aproape un hectar de brazi şi iarbă

Gândul: Primăria lui Onţanu a aprobat blocuri de 14 etaje pe aproape un hectar de brazi şi iarbă

La sfârşitul lunii martie, Consiliul local al sectorului 2 a aprobat construirea unor blocuri de 14 etaje pe o fâşie de teren cu brazi şi vegetaţie care desparte bulevardul Barbu Văcărescu de strada Gara Herăstrău. Suprafaţa de spaţiu verde care va fi rasă – 8.300 de metri pătraţi. Numele beneficiarului este ţinut la secret de primărie, ca dealtfel tot ce este legat de acest tun imobiliar.

Citeşte mai multe despre construirea unor blocuri de 14 etaje pe o fâşie de teren cu brazi şi vegetaţie pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici