Gândul: SPP-ul a intrat în alertă din cauza unui zid proaspăt vopsit

Dispozitivul de securitate al SPP, care trebuia să-i asigure protecţia premierului Călin Popescu Tăriceanu, sâmbătă, la Primăria Timişoara, a intrat în alertă. Momentul critic a fost când specialiştii au făcut ultimele verificări înainte de sosirea oficialului în locaţia respectivă, informează cotidianul Gândul.

1 afișare
Imaginea articolului Gândul: SPP-ul a intrat în alertă din cauza unui zid proaspăt vopsit

Gândul: SPP-ul a intrat în alertă din cauza unui zid proaspăt vopsit

Spre îngrijorarea tuturor, specialiştii SPP au constatat valori extrem de ridicate pentru anumite substanţe în holul de la primul etaj din clădirea Primăriei Timişoara, unde se află sala de şedinţe a consiliului local. Aici, premierul urma să participe la o dezbatere publică referitoare la Legea lustraţiei.

După câteva minute de agitaţie extremă, misterul s-a lămurit. Între cele două verificări efectuate de SPP, unul dintre pereţii de pe hol a fost proaspăt vopsit. „Era murdar deoarece în sala de consiliu se oficiază cununiile. Pe hol mai dau oamenii un suc, o şampanie la invitaţi. Peretele era murdar şi a fost zugrăvit“, a explicat Mihaela Mârza de la Primăria Timişoara.

vezi mai multe aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici