Gândul: Top 10 Dosare „omorâte“ de mâna procurorilor

1) Eugen Preda, liderul clanului de la mall. A fost pus în libertate pentru că anchetatorii nu au depus suficiente probe la dosar. Au lipsit înregistrările video, planşele fotografice precum şi declaraţii ale unor martori oculari.

21 afișări
Imaginea articolului Gândul: Top 10 Dosare „omorâte“ de mâna procurorilor

Gândul: Top 10 Dosare „omorâte“ de mâna procurorilor

2) Alexandru Diaconescu, acuzat de uciderea celor 2 farmaciste din Braşov, împuşcate în cap în anul 2004. A fost achitat definitiv şi acum cere despăgubiri de la statul roman. Procurorii l-au trimis în judecată pentru omor deosebit de grav dar nu au prezentat suficiente dovezi pentru dovedirea vinovăţiei sale.

Află ce nume se mai găsesc în acest top pe www.gandul.info.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici