Gândul: Unde se duc românii care fug de bănci şi de cămătari?

Nu v-aţi „permis“ un credit la dobânda pieţei pentru că banca v-a cerut acte peste acte, după care v-a declarat neeligibil?

35 afișări
Imaginea articolului Gândul: Unde se duc românii care fug de bănci şi de cămătari?

Gândul: Unde se duc românii care fug de bănci şi de cămătari?

Nu rămâne decât să vă adresaţi unei instituţii financiar-nebancare, care dă cu împrumut sume mult mai mici la costuri mai mari, însă nu vă va cere prea multe documente, în afară de actul de identitate şi de o adeverinţă de salariu şi nici garanţii sau giranţi. În plus, creditorul vă aduce banii acasă, după o zi sau maximum două de la solicitare.

Află care este costul unui credit la o instituţie financiar-nebancară pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici