General: Israelul declanşează operaţiunea la sol în nordul Fâşiei Gaza

Operaţiunile din nordul Fâşiei Gaza sunt „aproape finalizate”, a declarat un general israelian, citat de Sky News.

83 afișări
Imaginea articolului General: Israelul declanşează operaţiunea la sol în nordul Fâşiei Gaza

General: Israelul declanşează operaţiunea la sol în nordul Fâşiei Gaza

Operaţiunile Forţelor de Apărare ale Israelului în nordul Fâşiei Gaza sunt „aproape complete”, a anunţat generalul de brigadă Hisham Ibrahim.

„Obiectivele din secţiunea de nord au fost aproape îndeplinite”, a declarat generalul pentru Radioul Armatei Israelului.

El conduce corpul de vehicule blindate al armatei.

„Începem să extindem manevra la sol în alte părţi ale Fâşiei Gaza, cu un singur scop, să răsturnăm gruparea teroristă Hamas”, a mai spus generalul.

IDF a emis un ordin de evacuare pentru o mare parte a zonei din interiorul şi din jurul oraşului sudic Khan Younis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici