Generalul care s-a aflat la comanda MAI pe 10 august 2018 a fost trecut în rezervă de preşedinte

Generalul Nucu Marin, care s-a aflat la comanda Ministerului Afacerilor Interne (MAI), în 10 august 2018, până la întoarcerea din concediu a ministrului de la acea vreme, Carmen Dan, a fost trecut în rezervă, luni, de preşedintele României, Klaus Iohannis.

1210 afișări
Imaginea articolului Generalul care s-a aflat la comanda MAI pe 10 august 2018 a fost trecut în rezervă de preşedinte

Generalul care s-a aflat la comanda MAI pe 10 august 2018 a fost trecut în rezervă de preşedinte

Preşedintele a semnat, luni, decretul de trecerea în rezervă a generalului de brigadă – cu o stea Marin Gheorghe-Nucu din Ministerul Afacerilor Interne, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Totodată, Iohannis a semnat şi decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului de poliţie Roman Ionela-Antoneta, tot din MAI.

Generalul Nucu Marin a coordonat acţiunea forţelor de ordine din Piaţa Victoriei, din 10 august 2018, până ce ministrul de Interne de la acea vreme, Carmen Dan, a revenit din concediu.

El a fost eliberat din funcţie, în vara lui 2019, de Viorica Dăncilă, în contextul cazurilui de ucidere de la Caracal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
nucu,
caracal,
ioyhannis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici