Meteo: Ger peste România până în 20 ianuarie. Temperaturile scad până la -20 de grade Celsius

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o atenţionare privind scăderea bruscă a temperaturilor. Va fi ger în toată ţara, iar mercurul în termometre scade sub -20 de grade Celsius.

1415 afișări
Imaginea articolului Meteo: Ger peste România până în 20 ianuarie. Temperaturile scad până la -20 de grade Celsius

Ger peste România până în 20 ianuarie. Temperaturile scad până la -20 de grade Celsius

Potrivit ANM, informarea de vreme geroasă intră în vigoare în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 2.0.

Vremea va fi deosebit de rece, iar pe parcursul nopţilor şi al dimineţilor va fi ger, la început în nord-vest, nord-est şi centru, apoi şi în celelalte regiuni.

Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade şi se vor încadra, în general, între -18 şi -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile intramontane, îndeosebi din estul Transilvaniei, sub -20 de grade.

Maximele diurne vor fi preponderent negative şi se vor încadra, în general, între -10 şi 0 grade.

Local se va semnala gheţuş.

Informarea meteorologică este valabilă până în 20 ianuarie, la ora 10.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici