Gest de cruzime faţă de animale: Doi copii au dus un câine pe bloc, apoi l-au aruncat în gol

Doi copii din oraşul Vulcan, judeţul Hunedoara, au dus, sâmbătă, un câine pe bloc şi l-au aruncat în gol, animalul murind. Poliţia a deschis o anchetă şi a stabilit identitatea celor doi copii.

7807 afișări
Imaginea articolului Gest de cruzime faţă de animale: Doi copii au dus un câine pe bloc, apoi l-au aruncat în gol

Geste de cruzime faţă de animale: Doi copii au dus un câine pe bloc, apoi l-au aruncat în gol

Poliţia Vulcan, din judeţul Hunedoara, a fost sesizată sâmbătă după-amiaza, că nişte copii au aruncat un câine de pe acoperişul unui bloc şi cadavrul animalului se află pe trotuar.

Poliţiştii i-au identificat pe cei doi copii, aceştia având 11, respectiv 14 ani.

„Au dus pe acoperişul blocului un câine, apoi l-au aruncat in gol. În momentul sosirii poliţiştilor la faţa locului, cadavrul câinelui nu se mai afla pe trotuar deoarece fusese aruncat la gunoi”, spun reprezentanţii Poliţiei judeţului Hunedoara.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere a animalelor cu intenţie, fără drept.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
copil,
câine,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici