Gest EXTREM: Patronul unei firme şi-a tăiat gâtul şi s-a înjunghiat în burtă, la serviciu

Patronul unei firme din judeţul Hunedoara şi-a tăiat gâtul şi s-a înjunghiat în burtă, la serviciu, fiind găsit în stare gravă de angajaţii săi, într-un depozit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

59140 afișări
Imaginea articolului Gest EXTREM: Patronul unei firme şi-a tăiat gâtul şi s-a înjunghiat în burtă, la serviciu

Gest EXTREM: Patronul unei firme şi-a tăiat gâtulşi s-a înjunghiat în burtă, la serviciu

Bărbatul de 56 de ani, administrator al unei firme de murături, din municipiul Hunedoara, a fost transportat la spital miercuri, cu o ambulanţă. Subalternii acestuia au sunat la 112, după ce l-ar fi găsit într-o baltă de sânge.

„Tentativa de suicid a avut loc la sediul unei firme. Un bărbat de 56 de ani şi-a provocat leziuni la nivelul gâtului şi abdominal. A fost găsit de angajaţi. A fost stabilizat de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, cu medic şi transportat la UPU Hunedoara”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că bărbatul a încercat să se sinucidă folosind un cuţit şi că a lăsat acasă şi un bilet de adio.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, Poliţia municipiului Hunedoara a fost sesizată că un hunedorean de 56 de ani a fost găsit în depozitul unei societăţi comerciale, prezentând plăgi prin înjunghiere.

Poliţiştii au început cercetările pentru a stabili circumstanţele în care a survenit incidentul, fiind luată în calcul şi varianta unei tentative de suicid, a spus Bogdan Niţu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici