Gest inedit în Marea Britanie: Un pilot a întors avionul astfel încât pasagerii să vadă aurora boreală

Pilotul unui avion care zbura între Islanda şi Anglia a întors aparatul de zbor astfel încât pasagerii să vadă aurora boreală.

3615 afișări
Imaginea articolului Gest inedit în Marea Britanie: Un pilot a întors avionul astfel încât pasagerii să vadă aurora boreală

Gest inedit în Marea Britanie: Un pilot a întors avionul astfel încât pasagerii să vadă aurora boreală

Un pilot al companiei EasyJet a făcut un viraj de 360 de grade pentru a le oferi pasagerilor o privelişte uimitoare a luminilor nordice. Avionul călătorea din Islanda spre Manchester în timp ce aurora boreală a luminat cerul din Marea Britanie.

Pasagerul Adam Groves a declarat că priveliştea „incredibilă" a „încununat" călătoria sa de patru nopţi, în cadrul căreia s-a logodit, potrivit BBC. El a mai spus că împreună cu logodnica sa Jasmine Mapp se afla pe partea stângă a avionului şi nu ar fi putut vedea luminile dacă pilotul nu ar fi fost „foarte amabil".

„Suntem încântaţi că pilotul a putut efectua o manevră controlată pentru a permite pasagerilor să asiste la o demonstraţie uimitoare din aer a uneia dintre cele mai frumoase manifestări ale naturii. Echipajul nostru va face întotdeauna mai mult decât trebuie pentru clienţii noştri şi suntem încântaţi că am putut să împărtăşim cu ei această privelişte specială", a declarat un purtător de cuvânt al EasyJet.

În timpul unui fenomen foarte rar şi spectaculos, aurora boreală a putut fi văzută în noaptea de duminică spre luni în Regatul Unit, inclusiv în regiunile sudice ale ţării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici