Gheorghe Dincă a fost audiat şi într-un alt dosar de crimă: Povestea fetei ucise acum 4 ani, în Parcul Romanescu din Craiova

Gheorghe Dincă a fost audiat de anchetatori, în cursul zilei de luni, şi într-un dosar care viza o fată ucisă în Parcul Romanescu din Craiova, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei.

8050 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Dincă a fost audiat şi într-un alt dosar de crimă: Povestea fetei ucise acum 4 ani, în Parcul Romanescu din Craiova

Gheorghe Dincă a fost audiat şi într-un alt dosar de crimă: În cazul fatei ucise în Parcul Romanescu din Craiova

Gheorghe Dincă a fost audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj şi în cazul unei fete ucise în parcul Romanescu din Craiova.

Povestea fetei ucise acum patru ani, în Craiova, pentru care a fost audiat Gheorghe Dincă

Alexandra Goghez, de 17 ani, a dispărut în urmă cu 4 ani în timp ce se întorcea de la serviciu, prin Parcul Romanescu, din Craiova. Părinţii au mers la poliţie, iar acolo li s-a spus că poate fata a plecat cu un băiat. După trei săptămâni un trecător a găsit-o moartă, iar criminalul nu a fost găsit.

Alexandra Goghez, o adolescentă de 17 ani, a fost violată şi ucisă, iar trupul ei a fost găsit după trei săptămâni de la dispariţie, în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova, în stare de putrefacţie.

Mama fetei a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că trupul era foarte aproape de locul în care lucra, pentru că se angajase pe timpul vacanţei. Nu a fost găsită de poliţişti, ci de un trecător.

„Am fost imediat să declarăm dispariţia fetei la secţia 4 de Poliţie Craiova. Ne-au spus atunci să stăm liniştiţi că o caută, dar că poate e plecată cu vreun băiat. Ne-au audiat în prima zi când am declarat dispariţia şi apoi mergeam noi destul de des să întrebăm ce date mai au. În cele din urmă, după trei săptămâni, un trecător a descoperit, din întâmplare, trupul fetei în Parcul Romanescu. Nu era prea departe de locul ei de muncă. Descoperirea a fost făcută după trei săptămâni, pe 15 august, de un om care a trecut prin zona aceea, nu de poliţişti, ceea ce înseamnă că ei nici acolo nu au căutat-o. Şi poliştiştii ne-au mai audiat atunci când au găsit trupul fetei”, a spus Ozana Goghez, mama fetei.

Mama Alexandrei Goghez nu crede că Gheorghe Dincă ar fi putut să îi omoare fiica, deşi bărbatul a fost audiat în acest caz, miercuri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

„Se vorbeşte de un telefon găsit (la Dincă - n.r.). Fiica mea a avut alt fel de telefon, nu ce s-a găsit. Nu cred că ar avea legătură crima cu acest om. Nu au venit până acum anchetatori la noi să ne întrebe ceva. În cazul fiicei noastre, nu s-a găsit nici până acum un vinovat", a mai spus Ozana Goghez.

Alexandra Goghez de 17 ani era din comuna Goieşti, judeţul Dolj. Ea era elevă la Colegiul Naţional „Gheorghe Chiţu" din Craiova şi în vara anului 2015 s-a angajat la o terasă în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova. Dispariţia fetei a fost semnalată în 27 iulie 2015. Cel care a omorât-o nu a fost găsit.

Taguri:
dincă,
crime,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici