Gheorghiţă: Problemele de la singurul centru de vaccinare non-stop, din Timişoara, se vor rezolva

Medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID-19, spune despre problemele tehnice din singurul centru de vaccinare non-stop din ţară, aflat la Timişoara, că se vor rezolva.

259 afișări
Imaginea articolului Gheorghiţă: Problemele de la singurul centru de vaccinare non-stop, din Timişoara, se vor rezolva

Gheorghiţă: Problemele de la singurul centru de vaccinare non-stop, din Timişoara, se vor rezolva

La centrul respectiv nu se poate face vaccinare non-stop deoarece nu pot fi actualizate datele la ore târzii în platformă.

„Din punct de vedere tehnic, cred că se vor găsi soluţii să se efectueze introducerea datelor electronic. Problema este că în momentul de faţă platforma de programare este creată pe cele 12 ore de lucru, de la 8.00 la 20.00, din acest motiv este nevoie de modificări din punct de vedere tehnic ca să permită înscrierea şi programarea persoanelor pentru un interval de 24 de ore, lucru care nu s-a putut produce, având în vedere că solicitarea a fost făcută recent”, a declarat coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID-19.

Specialiştii caută soluţii, a adăugat medicul.

Întrebat dacă va exista o perioadă în care cei programaţi noaptea vor fi imunizaţi mai devreme, Gheorghiţă a răspuns: „Da, prin coordonare între programatorii centrului de vaccinare şi persoanele aflate în lista de aşteptare”.

Primul centru de vaccinare din România care va funcţiona non-stop a fost deschis la Spitalul Judeţean Timişoara, însă deocamdată nu permite programarea şi pe timp de noapte, deoarece datele nu pot fi introduse în platformă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici