Gigi Neţoiu a solicitat schimbarea regimului de detenţie. Judecătoria Craiova a amânat cauza pentru 8 mai

Judecătoria Craiova a amânat pentru 8 mai luarea unei decizii în cazul unei solicitări a lui Gigi Neţoiu, condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare în dosarul transferurilor şi încarcerat la Penitenciarul Craiova, de a i se schimba regimul de detenţie din închis în semi-deschis.

127 afișări
Imaginea articolului Gigi Neţoiu a solicitat schimbarea regimului de detenţie. Judecătoria Craiova a amânat cauza pentru 8 mai

Gigi Netoiu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Gigi Neţoiu s-a prezentat, joi dimineaţă, la Judecătoria Craiova, unde s-a luat în discuţie solicitarea acestuia de a i se schimba regimul de detenţie din închis în semi-deschis sau deschis.

Înainte de a intra în sala de judecată, Neţoiu a declarat că speră ca magistraţii să fie corecţi în judecarea cererii sale.

Gigi Neţoiu a formulat o cerere de schimbare a regimului de detenţie pe care a înaintat-o judecătorului delegat pe lângă Penitenciarul Craiova, însă aceasta a fost respinsă. Ulterior, avocaţii lui Neţoiu au contestat încheierea, solicitarea urmând să fie luată în discuţie de magistraţii Judecătoriei Craiova.

Instanţa a amânat însă, joi, pentru 8 mai luarea unei decizii în cazul solicitării lui Gigi Neţoiu, motivând că trebuie să analizeze şi o altă cerere care se va judeca, vineri, pe fond, tot la Judecătoria Craiova, şi care ar avea acelaşi obiect.

"S-a amânat cauza pentru 8 mai tocmai pentru că mai există o cerere similară, iar instanţa va hotărî dacă este vorba de acelaşi tip de cerere ca cel de astăzi, astfel încât la următorul termen să se poată pronunţa o soluţie dacă este cazul pentru ambele cereri", a declarat vicepreşedintele Judecătoriei Craiova, Mihai Marin.

În prezent, Neţoiu este încarcerat în Penitenciarul Craiova, unde execută pedeapsa în regim închis.

În 4 martie, Curtea de Apel Bucureşti, la condamnat pe Gigi Neţoiu la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. Îm acelaşi dosar au mai fost condamnaţi Jean Pădureanu la trei ani şi patru luni de închisoare, George Copos la trei ani şi opt luni, Mihai Stoica la trei ani şi şase luni, Cristian Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni, Victor Becali la patru ani şi opt luni, Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile.

Victor Becali, Ioan Becali şi Cristian Borcea sunt încarceraţi la Penitenciarul Poarta Albă, unde pedepesele se execută în regim deschis sau semideschis, iar Gică Popescu, Mihai Stoica şi George Copos, la Rahova, care are regim închis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici