Giurgiu: Ambulanţe aflate în misiune şi zeci de maşini, rămase înzăpezite. Pompierii intervin

Trei ambulanţe care trebuiau să ajungă la pacienţi sau care transportau bolnavi, precum şi zeci de maşini, între care şi microbuze, au rămas înzăpezite, duminică, pe drumuri din judeţul Giurgiu, pompierii intervenind pentru deblocarea acestora.

246 afișări
Imaginea articolului Giurgiu: Ambulanţe aflate în misiune şi zeci de maşini, rămase înzăpezite. Pompierii intervin

Giurgiu: Ambulanţe aflate în misiune şi zeci de maşini, rămase înzăpezite. Pompierii intervin

Potrivit datelor furnizate de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, zeci de autovehicule, între care trei ambulanţe, microbuze de transport persoane şi maşini de marfă, au rămas blocate, duminică, pe drumuri din judeţ, fiind nevoie de intervenţia pompierilor.

Astfel, echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru a deschide drumul unei autospeciale sanitare care se îndrepta către un pacient din localitatea Gostinu şi care a rămas blocată în zăpadă.

O altă ambulanţă a rămas înzăpezită în timp ce se îndrepta către un bolnav din Hulubeşti, iar un echipaj medical care preluase un pacient din localitatea Pietrele a rămas blocat în nămeţi, fiind nevoie de intervenţia ISU pentru ca autosanitarele să-şi poată continua drumul.

De asemenea, pompierii au intervenit pentru a deschide drumul unei ambulanţe solicitată să intervină în localitatea Horea.

Zeci de persoane au rămas blocate, duminică, pe drumurile din judeţul Giurgiu. Între localităţile Hereşti şi Valea Dragului un microbuz cu şase pasageri a rămas înzăpezit. Un alt microbuz a rămas blocat pe drumul dintre Oinacu şi localitatea Bibiţa, pe acest tronson fiind de asemenea înzăpezite 20 autoturisme şi o furgonetă care transporta pâine.

Zece persoane au rămas blocate în trei autovehicule pe centura municipiului Giurgiu, iar alte zece persoane au rămas înzăpezite în patru autovehicule pe drumul dintre Vama Giurgiu şi localitatea Oinacu.

De asemenea, alte 20 de persoane, între care şi o gravidă, au rămas blocate pe drumurile din Giurgiu, la ora transmiterii acestei ştiri echipajele pentru situaţii de urgenţă intervenind pentru deblocarea oamenilor care nu au fost scoşi încă de pe tronsoanele înzăpezite.

Totodată, două TIR-uri au rămas înzăpezite în Vama Giurgiu.

Duminică, în judeţul Giurgiu au fost închise trei drumuri naţionale şi mai multe tronsoane de drumuri judeţene, respectiv: DN 5B Giurgiu - Ghimpaţi; DN 41 Giurgiu - Olteniţa; DN 5A şi DJ 507 Giurgiu - Oinacu; DJ 411 Călugăreni – Brăniştari; DJ 504 A Vieru -Putinelu; DJ 504 Vieru – Gogoşari; DJ 503 AGiurgiu – Onceşti şi DJ 603 Stoeneşti – Uzunu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici