Giurgiu. O maşină a intrat într-un copac căzut pe şosea din cauza furtunii

  • O maşină a intrat într-un copac rupt de furtună în judeţul Giurgiu.
  • Copacul a căzut peste şosea, blocând ambele sensuri de mers.
  • Zona a fost vizată de avertizări meteorologice de tipul cod roşu şi cod portocaliu de vreme rea.
Urmărește
98 afișări
Imaginea articolului Giurgiu. O maşină a intrat într-un copac căzut pe şosea din cauza furtunii

O maşină a intrat într-un copac căzut pe şosea din cauza furtunii. Sursa foto: ISU Giurgiu

ISU Giurgiu a anunţat că în urma fenomenelor meteo periculoase care s-au înregistrat în noaptea de joi spre vineri, în municipiul Giurgiu şi în mai multe comune ale judeţului, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru înlăturarea unor copaci căzuţi pe partea carosabilă, pe autoturisme şi cabluri de electricitate.

Cel mai grav caz s-a înregistrat pe DJ 504, în apropierea localităţii Vieru. Acolo s-a produs un accident rutier din cauza unui copac rupt de vânt, căzut pe şosea. În eveniment a fost implicat un singur autoturism, care a lovit copacul care bloca ambele sensuri de mers. Şoferul, în vârstă de 33 de ani, nu a fost rănit, însă autoturismul a fost avariat.

O altă intervenţie dificilă a avut loc în parcarea blocurilor ANL din municipiul Giurgiu. O salcie ruptă de vânt a căzut peste un autoturism parcat. De asemenea, pompierii au acţionat pentru îndepărtarea a peste 30 de copaci de pe partea carosabilă sau cabluri de electricitate.

Timp de o oră, 14 comune ale judeţului Giurgiu s-au aflat sub incidenţa unui cod roşu de vijelii puternice, rafale de peste 70-90 km/h, grindină de mari dimensiuni, averse torenţiale şi frecvente descărcări electrice.

Alte 39 de localităţi, printre care şi municipiul Giurgiu, s-au aflat timp de o oră, sub o avertizare meteo tip cod portocaliu de vijelii puternice, rafale de 70-90 km/h, averse torenţiale şi descărcări electrice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
copac,
furtună,
şosea

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici