Gorbunov a făcut plângere împotriva unor poliţişti de la IPJ Braşov

Serghei Gorbunov a fost audiat, miercuri, la Parchetul Curţii de Apel Braşov, în urma unei plângeri pe care cetăţeanul moldovean a depus-o împotriva a câtorva poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, fiind nemulţumit de modul în care a fost tratat de aceştia în arest.

85 afișări
Imaginea articolului Gorbunov a făcut plângere împotriva unor poliţişti de la IPJ Braşov

Serghei Gorbunov va fi audiat la Parchetul Curţii de Apel Braşov (Imagine: Mediafax Foto)

Gorbunov a fost adus de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Codlea la ora 12.45 şi a fost audiat de procurori timp de o oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Serghei Gorbunov a fost audiat astăzi (n.r. - miercuri) într-un dosar penal ca urmare a plângerii sale împotriva unor poliţişti din cadrul IPJ Braşov. Nu a fost audiat în legătură cu jaful de la casa de schimb valutar", a declarat presei procurorul Ramona Diaconu, purtător de cuvânt al Parchetului Curţii de Apel Braşov.

Diaconu nu a vrut să dea niciun amănunt cu privire la plângerea formulată de Gorbunov, precizând că aceste date vor fi făcute publice doar la finalizarea dosarului.

Gorbunov va fi transferat în cursul serii de miercuri la Penitenciarul din Aiud, potrivit sursei citate.

Conform unor surse judiciare, Gorbunov a depus plângerea împotriva poliţiştilor deoarece în perioada cât a stat în arestul IPJ Braşov, din 31 ianuarie până în 11 februarie, a fost tratat rău de aceştia şi nu a primit prosop sau săpun.

Serghei Gorbunov, suspect în cazul atacului armat din 29 ianuarie, de la casa de schimb valutar de pe strada 15 Noiembrie, din Braşov, soldat cu moartea a două persoane şi rănirea gravă a alteia, este condamnat pentru fapte similare şi a ieşit din Penitenciarul Craiova pentru o perioadă de trei luni, pe motive medicale, dar fără a reveni la termenul stabilit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici